I morgon bär det av till Kreta, jisses vad jag har längtat nu efter en liten utlandstripp. Det blir bara lata dagar och ladda batterierna.

Fick vara hemma från jobbet idag, har igentäppta bihålor och Elliot snörvlar oxå, undrar just hur denna flygresa ska sluta???

Idag blir det packning och försöka få ordning på vad som skall med, mycket grejor är det med en liten lillkille som ska med och vagn o allt!!

Kramiz

Men självklart som alla andra år fyller jag bara 27 igen, år efter år....... I år inföll min födelsedag mitt i veckan så jag struntade helt enkelt i att jag fyllt år, fast jag fick förstås överaskning från min raring, två par örhängen från ÅskA, jättefina.. Men till helgen hade jag tiggt till mig en tårta som var så himla kanongod!! :)



Härlig hallontårta med puffat ris runt om, så även nötallergiker som jag kan äta sådana här smaskiga tårtor nu för tiden.

Kramiz








Mitt stora sommarprojekt var att fixa till mitt eget kontor/pysselhörna där jag kan ha min laptop, symaskin (som förvisso är raringens!! :)), alla älskade pärlor och andra pysselsaker som har varit utspridda över hela huset, och som jag aldrig hittat igen när jag behövt dom. Jag är så nöjd och glad över mitt lilla space..


Jag är så ledsen...vi skulle ha åkt till Turkiet och Pascha Bay igår kväll men med två sjuklingar här hemma blev det inget av. Fått boka om men då blev det Kreta istället. Något tråkigt, vi har ju längtat efter denna härliga två veckors honeymoon i ett år nu ungefär men Kreta blir nog fantasiskt bra också. Vi får skjuta på Pascha Bay ett tag till.

Så nu siktar jag in mig på Kreta 23 sept, yiipiii!!!!!!!


Kramiz



Bild:fritidsresor.se


RSS 2.0