I eftermiddag när jag kom hem så var det en helt slutkörd kille som mötte mig i dörren, han var inte alls på humör och trött och grinig. Inte så konstigt eftersom han inte kom i säng förrän 21.00 igår kväll!! :)

Jag var tvungen att ta med barnvagnen och gå på vårt lilla Coop igår efter middagen för att köpa grönsaker och Elliot blev förstås pigg som en vitamin av den lilla promenaden.

Han har varit helt slut på dagis idag och näsan rinner. Han somnade tidigare ikväll då han var slut stackarn. Vi får se om det blir hemma dag i morgon eller vad som händer.

Bilden är sedan sjukperioden i somras då han också hade hög feber och vi försökte ge honom Piggelin som dock inte var någon höjdare!!

Kramiz

Stackars min lilla älskling, han har haft nästan 40 graders feber i snitt i tre dagar fast idag är han feberbri så vi har haft en återhämtningsdag för i morgon blir det dagis igen!!!!!! Han har nog saknat sina kompisat otroligt mycket. Han har börjat hosta lite, hoppas att det inte håller i sig för han blir nog galen av att vara inomhus snart!!!! Det är så ruskigt och blåsigt ute så vi har hållt oss inomhus med tanke på hans krassliga hals.

För en stund sedasn åt vi mellis i form av välling och äpple och en god soyalatte och leverpastejmackor för mig.

Nu ska vi börja förbereda middagen

Kramiz

Nu är jag tillbaka efter några intensiva dagar i Stockholm sön-tis med Elliot. Har varit hur bra som helst, började med att åka direkt till Mia efter vi landat och fick en urgod pastasallad till lunch och goda bullar till efterrätt, mums!!!!!! Sedan bar det av till Örby till Bea, Peter, Vilma och Victor. Där blev det en himmelsk god tortelinigratäng och ett glas vin + en utskällning för att jag har varit dålig på att uppdatera min blogg!! :) Och det är ju alldeles sant men jag har så djuriskt mycket just nu och har fått jobba hemifrån på kvällarna ibland och man är ju trött småbarnsmamma som man är. 

Dagen efter åkte jag in till stan tidigt och strosade omkring och shoppade lite grand. Denna kväll skulle vi övernatta hos faster Heidi och det var mys där oxå. Vi duschade och sedan gick vi och åt på "Greken" i Hägerstensåsen där hon bor, det är en helt fantastisk kvarterskrog måste jag säga med urgod mat. Elliot hade förstås myror i brallan och kunde inte sitta still, precis som på flygplanet. Jag är lite förvånad för sist vi var ut och åt på min födelsedag satt han som ett ljus i två timmar, men det är väl andra tider nu. Efter en härlig middag gick vi hem och såg på Svenska Hollywoodfruar, men jisses vilka galningar!! Jag är helt fascinerad att det inte är mer klass på dessa damer!! :-) Men alla har vi ju rätten att leva våra liv som vi vill och det är helt underbart att vi alla är olika.

Nu ska jag ta mig en god kopp Yogi-te och ett kokt ägg.

Kramiz

Idag har det varit soligt och fint men ruskigt ändå i morse......... Jag måste nog ta och leta frama alla skinnstövlar snart. Jag struntade i min träning ikväll för att gräsmattan behövde klippas, men vad händer, gräsklipparern strejkar totalt. Till slut blev Harry less och körd iväg för att köpa en ny. Vad ska man göra, det måste klippas snarast innan helgen för på söndag åker vi till Stockholm. Älsklingen ska åka på kryssning till Finland med jobbet och jag ska passa på att träffa Mia, Bea och Heidi.

Nu ska jag ta min härliga kopp med Yogi Te Choco, jag fullständigt älskar dessa tesorter och finns i en massa härliga smaker!!

Kramiz 

Gick och lade mig tidigt igår och såg dokumentären om åttlingmamman i sovrummet men somnade som vanligt dom få gånger jag får tid för lite TV. Ikväll är det disk, tvätt och plock som gäller. Elliot är lite risig tycker jag. Rinnande snuva och harklar sig så det är nog någonting på gång. Efter middagen hann vi med en sväng till Marlene för att få en kopp kaffe och nu ska jag gå och sussa.

Kramiz

RSS 2.0