Idag insåg jag  när vi var på öppna förskolan en sväng hur stor Elliot faktiskt har blivit, han hade så roligt när han röjde runt bland alla barn, det var ett tag sedan vi var där så det var extra kul idag. Han blev något arg när vi skulle gå hem för det var han inte alls intresserad av, hur kul är det att vara hemma men en tråkig morsa????

Hade tänkt börja jobba i augusti och har inte sökt dagis/dagmamma plats förrän dess. Men jag tog och slängde iväg ett mail om att finns det någon lucka så tar vi gärna den och jag fick svar nästan på en gång om att jag ska få svar i slutet av april. Hoppas, hoppas att vi får plats tidigare. Det är bara att hålla tummarna. Jag blev faktiskt riktigt sugen på att börja jobba nu. :)


Kramiz

Idag blir det våffelfika hemma hos oss. Syrran kommer snart med sin lilla grabb och då ska vi vräka i oss våfflor. Så himla gott!!! Tyvärr blir det bara vi tjejer med våra småkillar som kan äta dessa godbitar, våra män är helt konvalecenta förstår ni. Min gubbe är sängliggande och syrrans har brutit foten och ligger pall där hemma - stackarna!! Ja se dessa män, alltid är det något!!! :)

Nej nu måste jag röja undan innan mitt storfrämmande kommer

Kramiz


Bild: recept.nu

Nu är vi hemma igen. Det käns både och, det är både skönt att vara hemma samtidigt som det käns jobbigt att lämna alla nära som bor i stockholm. Usch vad långt bort det är, önskar att det närmaren emellan!!

Jag har hunnit med massor egentligen även fast dagarna går så fort. Hälsade på faster Heidi, kusin Mattis och Micke. Faster fick vara barnvakt en kväll då jag skulle på middag hemma hos Beatrice och Peter och deras underbart bedårande barn och det var så roligt att tjattra en stund, när det är så sällan vi ses så blir det ju extra tjattrigt förstås!!!! Hoppas bara att det inte dröjer så länge tills nästa gång. LOVE YOU B!!!! Nästa gång får barna leka också, förhoppningsvis är det lättare med sjukdomarna då.


Sedan har jag provat in brudklänningen och den var så fin. Beatrice min vän,. tack kära du för att du ställde upp och följde med som barnvakt, det var guld värt. Jag kan inte tacka dig nog annat än säga att DU ÄR BÄST!!!! ...... Inprovning nr 2 gick inte lika lätt, Elliot var väldigt luttråkad och ville hitta på massa bus.....

Till slut fick jag så min klänning och nu är det bara hårnålar och annat som ska införskaffas. Någon som vet något bra ställe där det finns hårnålar???

Nej nu ska jag gå och pussa på min älskling


God natt

Jag har inte glömt att skriva, men jag är i stockholm och har fullt upp med att kolla in grejor och sköta om lilleman och hälsa på släkt och vänner förstås!!

Har även provat in min klänning och ganska många justeringar måste göras. Ska provas för andra gången senare idag och då får jag ta med den hoppas jag. Det har blivit många turer in till city men i morgon ska jag ta det lugnt, funderar på att åka och kika in Skärholmen om andan faller på.
¨
På fredag går färden hemåt och jag längtar hem till min gubbe nu!

Kramiz

Vad tiden går fort, nu var det någon dag sedan jag skrev. Gårdagen spenderade jag och Elliot på jobbet, hela dagen och försökte jobba bort eftersom vi ska vara borta en hel vecka, måste få undan så det inte hänger över mig. Hann med en sväng på stan och köpte en Sack'n seat innan vi hämtade H på jobbet. Tror att en sådan kan vara bra att ha hemma hos faster och sist när vi var i storstan fanns det inte barnstolar överallt, så det blir nog kanon med en sådan i väskan, full beredskap hela tiden!!!!!!!!!!!!!

Idag har vi hur mycket som helst att göra, så jag får nog inleda operation virvelvind om jag ska hinna med allt

♥ Städa
♥ Packa
♥ Tvätta
♥ Åka till återvinningen och slänga skräp
♥ Jobba

Det är bara att sätta igång, jobba så att svetten lackar!! :)
 

Kram



Nu är det två helt slutkörda varelser efter helgen, jag och Elliot alltså. Vi var och badade i lördags och det var helt super, Elliot var helt galen i Djungelpoolen, som är en pool för dom allra minsta. Han slängde sig rakt utan att ha en tanke på att han varken kan simma eller gå, men hur skulle han kunna ha det, det är han ju lite för liten för ännu..................
Många kalsupar blev det. Tyvärr är det ganska livat där på helgen då det lever om något enormt från vattenrutschbanorna. Vi får prova mitt i veckan nästa gång då det är lugnare ljudnivå. Efter badet åkte vi hem till kompisar och åt middag. Elliot lekte till åtminstone 22.00 så sedan var han helt slut och sov till 07.00 morgonen därpå.

Igår åkte Harry och Elliot hem till min syster och hennes lilla familj medans jag stod på loppis och krängde iväg en massa gamla saker, mest är det ju skit man släpar med sig men det är ju det som brukar gå åt. Har stått några gånger dom senaste åren och nu har jag dragit slutsatsen att över 30 kr kan man inte ta, folk prutar och håller på, jag går med på allt för huvudsaken är ju att man blir av med grejorna. 800 kr i vinst blev det i alla fall och det var ju bra.

Idag hade jag tänkt åka till jobbet men vi är alldeles för trötta. Jag är helt slut och Elliot är på ett j-vla humör, han sover nu så han vaknar upp pigg hoppas jag. Vi ska bara ta det lugnt idag.

Kram

Lördag morgon, morgonstund har guld i mun...........
Uppe tidigit, fast inte förrän 06.00 idag faktiskt, sovmorgon, - härligt!!!!!

Idag ska jag på ett Core-pass kl 10.00, om nu raringen vaknar i tid, han höll på att meka med något halva natten. Sedan blir det bad med Elliots kompis med mamma och det ska bli så roligt tycker vi, för vi har ju bara varit sjuka på sistone och missat allt roligt.

Sen ska vi bort och äta midda g hos våra kompisar och det käns fantastiskt, att bli bortbjuden på middag är alltid välkommet!!

 Kram

Igår var jag och lilleman på stan och kikade in underkläder att ha under brudklänningen, som jag tidigare nämnt skulle jag ha fixat detta tills jag provar in klänningen den 23:e. Det var lite joxigt för lilleman att vara med, han var ganska uttråkad mellan varven men otroligt duktig ändå. Det gick ganska bra med lite mutgodis som Mariekex och russin, det funkar nästan alltid!!!

Efter ha sprungit runt i stans allra mest välsorterade butiker så slutade det med att jag köpte ett helt kit på Change som är ganska nyöppnat i Umeå, det var 50% rea på bh så jag passade på att köpa 2 bh (då jag inte vet vilken typ som passar bäst till urringningen), trosa, strumpebandshållare, strumpeband. Var även in på Triumph ocih dom hade också mycket fint, det är svårt att bestämma sig, man vill ju nästan ha allt man ser. Egentligen var jag ute efter en torsolett men det var svårt med i den här stan, litet utbud och på tok för små storlekar. Men snart ska jag ju till Stockholm och där måste det finnas!!!


Kramiz

Äntligen verkar Elliot ha fått ordning på  sina nätter och sover riktigt bra, men allt har en baksida.... Han har börjat vakna 04.30 istället, men men vi får ju sova på natten i alla fall. Sedan sover han en stund på morgonen vid 8-9-tiden ungefär men då har jag hunnit hälla i mig alldeles för mycket kaffe och har inte ro att vila då.

Men då får jag ta tillfället i akt att jobba undan lite och det är super, jag är faktiskt inte så trött på dagarna, men på kvällarna är det en annan femma, då skulle jag kunna gå och krypa i säng kl 9 men det är ju lite för tidigt, det är ju då allt bra på tv börjar ju!!!!!


Idag ska vi åka till mitt jobb och fixa lite, kopiera papper m m. Sedan ska jag på stan och försöka hitta underkläder att ha under brudklänningen, hoppas hoppas att jag hittar något. Annars får jag ta det nästa helg i Stockholm, jag har ju helgen på mig att hitta något innan jag ska prova in klänningen den 23 mars. Åh - Vad jag längtar!!!!!!


Kramiz


Bilder: Privata


Idag har vi städdag här hemma hos oss, tvättar, städar och gnor! Elliot är förstås med och tycker att det är urkul!!!

Kramiz

Jag tycker om ganska många saker och min stil är nog rätt mångfaldig, kan nog inte säga att jag tillhör någon särskild kategori, det finns så mycket snyggt..............................
 
Jag tycker i alla fall att prickigt är riktigt sommarfräscht och hör sommaren till, här är några godbitar: 




Ballerinor från Lola RamonaKlicka för att förstora bilden
♥ Prickig bikini från Halens
♥ Prickiga pumps från Halens
♥ Prickiga ballerina från Have2Have by Lola Ramona
♥ Väska från Have2Have by Lola Ramona

Kramiz




Så då har sista gästen åkt hem, lilla mamma tog flyget för ett tag sedan. Hon har varit här i två veckor och skött om oss, min syster och mig med familjer så nu käns det lite konstigt när hon har åkt hem. Hon har varit till stor hjälp under dessa veckor, gått promenader med Elliot så att jag har kunnat ta det lugnt och vila lite. Shoppat har vi gjort och lagat god mat. Idag lagade hon älsklingens favorit, spare ribs och rotfrukter i ugnen och det blev så himla gott. Som vanligt när mor lagar mat,  för är det något hon kan så är det att laga god mat.

VI har hunnit med ca 3 st ett års kalas och faster Heidi och Micke har också varit här och det var så roligt att sköta om dom också en stund, det är bara synd att tiden går så fort när man träffas bara över en helg och önskar dom kunde stannat längre. Vi saknar er förstår ni!!!! Det är lite jobbigt när nästan hela familjen bor långt bort och man saknar dom så man kan dö hela tiden!!!! Men snart åker i alla jag och lilleman till Stockholm och ska träffa nära och kära som bor där i alla fall och det ska bli så roligt.

Ikväll blir det en kopp te och något tv-program, hade tänkt jobba lite men det får bli i morgon istället.

Kramiz

På Elliots kalas för sina nära och kära hade jag givetvis låtit mig inspireras av min bibel när det gäller kakbak, A piece of cake av söta Leila Lindholm, den är helt otroligt bra, till 99% enkla recept som bara är att svänga ihop och få en perfekt utsökt kaka!

Till denna dag hade jag valt:
♥ Chocolate chip walnut brownies
♥ New York blueberry cheesecake
♥ Världens godaste morotskaka
♥ Äppeltantens jordgubbs- och rabarberpaj

♥Och Ante hade gjort en kanongod gräddtårta med hallon♥



Mums....... vad bra det blev!!!

Kramiz





Ett stort tack vill jag skicka till min vän Therez som hjälper mig med min blogg, du är guld värd som hjälper mig trots att du har fullt upp!! Jag är evigt tacksam och hoppas att jag kan återgälda dig någon dag!!

Du och din syster yster är bäst helt enkelt, bra vänner som man kan lita på i yr och skyr!!!

Hoppas att ni får det fina fisken utomlands och njut i fulla drag och hälsa mamma från mig!!


Kramiz från mig


Var in och surfade och hittade dessa små raringar!!!

Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att stänga fönstret

Och sko-freak som jag är så vill jag ha allihopa!!!!


Källa: www.have2have.se

Nu är klockan ca 21.15 och jag har äntligen kommit hem, och har missat början på Lets Dance så nu käns det som om jag lika gärna kan strunta i det!! Jag åkte hemifrån kl 08,00 i morse och lämnade mormor och Elliot hos min syster där mormor skulle ta hand om båda sina barnbarn hela dagen och det gick ju självklart hur bra som helst. Sedan åkte jag vidare till jobbet och jobbade ett par timmar. Sen bar det av ned på stan och hämtade Elliots PIN TOYS möbler som han fått av sin supersnälla mormor, jag sätta ihop dom snart och det ska bli så spännande!!! 

Efter det  har jag skjutsat raringen till stan för han skulle på After Work med sina kolleger, lite avis är jag nog! Själv har jag och Elliot ätit middag hemma hos min syster med sin lilla familj och mormor förståss!!!!

Och nu sitter jag här hemma och softar och ska bara ha det skönt ikväll, ska gå och se vad som händer på Lets Dance tror jag, undrar vem som åker ut denna vecka!

Kramiz

Favosar hos Top shop

RAZZLE Cut-out ShoeSAKINA Multi Strap PlatformMINX Plain Metallic PumpJANINE Mid Height Multi Straps

Shoe Storage BoxesPUMA-Janolla Roader trainer

Åkte till stan med mor för att shoppa loss men vi kom iväg för sent så vi hann inte så mycket. Mamma fyndade en kjol och sedan hann vi med en fika innan vi handlade mat och hämtade älsklingen från jobbet och sedan hem direkt för att laga middag. Lillskrutten har varit uppe länge, han kom aldrig riktigit till ro i kväll stackarn.

Egentligen skulle vi handla möbler till Elliot men det får bli en annan dag. Pintoys har så underbara saker.

Kram
//http://www.pintoys.com//

Nu har vi haft fullt ös hela helgen. Faster Heidi och Micke kom i fredags natt och på lördagen hade vi stort ettårskalas, med alla barn var vi nog närmare 20 st och det var kanon kul för det är inte så ofta man ses allihopa. På lördag kväll blev det en sen middag för vi var så mätta efter alla kakor!!! :)

Vi lagade jambalaya till middag, det är så himlagott och några goda viner till. Sedan blev det slutet på melodifestivalen och det tycker jag nog som vanligt var en katastrof. :(

Men sedan började det roliga, vi lyssnade igenom massa 80-tals musik, vilken bra tid och så mycket bra musik som gjordes under den epoken............Helt otroligt bra faktiskt!!!!

Kramiz

RSS 2.0