Bild: kahls.se


Just nu sitter jag och dricker en härlig kopp kaffe av nästan nymalda bönor. Kahls har öppnat här i Umeå och vi var där igår och köpte upp oss på lite kaffe en vanlig mellanrost (Indo) och en Irish cream. Super duper gott!!!!!

Idag ska vi och väga lilla pilten och jag hoppas att han inte har gått ned något efter alla sjukdomar.

Kramiz

Min kära svägerska fyller 40 imorrn, har letat present länge som kan passa. Surfade runt igår och hittade den perfekta presenten på kyssjohanna.se. Ett urgulligt armband Symbols OF Inspiration som jag beställde på en gång!






Bild: www.kyssjohanna.se



Kramiz

Äntligen har min kära H semester, det är så härligt! Fast just nu är vi sjuka hela familjen, vår lilla solstråle också, stackarn har låter så eländig när han hostar.

Äntligen har jag kommit mig iväg till frissan och det blev hur bra som helst. Jag har ju min favvo frissa som jag går till mellan varven, det kostar en del men det är det värt varenda gång.

Jag har inte så mycket tid för bloggen just nu, vi har haft dop i helgen och begravning om två veckor. Släktingarna avbyter varandra här så det är fullt upp men det är roligt, jag älskar verkligen att ha nära och kära hemma hos oss!

Hörs snart

Kramiz

Uppe tidigt idag, ska iväg på körlektion och sedan en dag på stan och sedan ska äntligen till besöket till frissan bli av! Yipii - jag har ju fått boka av tiden minst tre gånger men nu måse jag bli snygg till dopet på lördag.

Kramiz

Idag är det väldigt ruggigt ute! :-( . Är det inte typiskt just när jag hade tänkt slänga mig i en solstol och ha det bra, vi har byggt vår altan så att vi äntligen har fått ett soldäck utan tak. Dessa fina däckstolar från ATO FRITID skulle passa ypperligt hemma hos oss nu!!!







Bild: http://www.fritidscenterumea.se



Tyvärr har mina fina röda lackskor som jag köpte från La Redoute förra sommaren gått sönder men här kommer några andra röda fina skor från have2have.se ! Jag tycker röda skor hör sommaren till!!







Bilder: have2have.se

Har inte hunnit med bloggandet på ett tag nu, det är planering för dop och begravning som tagit min tid men nu ska verligen skärpa mig!!

Bruna skinnjackan jag skickade tillbaka för att byta storlek var givetvis slut. :( . Jaha så nu måste jag fortsätta min jakt på en skinnjacka............

Snart ska vi iväg till BVC och sedan ett gott fika med brudarna.

Kramiz

RSS 2.0