Äntligen lördag, som jag har längtat hela veckan,,,,, Yipiii!!!!! Jag fyllde år i måndags men det är så fullspäckat på veckorna så jag ska fira ikväll med lite vin och ost hade jag tänkt. Min kollega Marlene och hennes man kommer och vännen Anna-Lena och kanske syrran Ida som nu har flyttat hit och ska läsa till arkitekt. och det är ju hur spännande som helst måste jag säga. Det är så kul att en till av mostrarna Huggert är här!!!!! Elliot är överlycklig över det.

Idag ska jag på stan med Emma (en av mina guddöttrar) och shoppa upp henne lite. Det var årets födelsedagspresent från mig!! :)

Kramiz

Nu efter några veckor tillbaka på jobbet så känns det faktiskt riktigt bra, nu är det som om jag aldrig varit borta 1,5 år!! Så nu ska jag återuppta mitt bloggande som har hamnt lite i kläm här på slutet för jag har varit så sjukt trött på kvällarna. Elliot stortrivs på dagis, han har nog hamnat i himmelriket!!!

Nej nu ska kasta i mig min latte och ruscha iväg till dagis och jobb


Kramiz

Här i norr känns det verkligen som om sommaren är på väg att bli ett minne blott!! +9 grader när man stiger upp nu för tiden, brrrrr!!!!!!!!! Och jag som älskar solen.

Har hunnit jobba tre dagar den här veckan och det märks verkligen att jag varit borta 1,5 år. Tycker allt går sakta, och allt sitter längst bak i huvudet men som tur är har jag semester idag!!

Det har gått hur bra som helst att skola in Elliot på dagis, han är överlycligt och trivs hur bra som helst. Idag ska vi en sväng på stan o kolla in inneskor att ha på jobbet för mig och vi måste ha ett par vantar till Elliot nu när kylan satt in.

Kram

Nu har vi kommit tillbaka till norrland efter några härliga dagar på Ingarö. Tack kära Heidi och Micke att vi fick vila ut hos er, det var toppen helt enkelt. På vägen hem blev det en hotellnatt i Sundsvall med shopping och IKEA-tur och det var alla tiders. Snart ska skriva mer men först är det vila som gäller innan inskolning på dagis och jag börjar jobba.

Kramiz

RSS 2.0