Idag har jag röjt undan lite. Väntar på Harry o Magnus ska komma hem med bilen. Vi får renoveringshjälp här hemma av goa vännen Magnus, ska färdgställa ngt vi påbörjade för många måndader sedan. Ikväll kommer hela hans familj på middag så jag behöver verkligen bilen så att jag ge mig iväg och handla mat, oxå ska jag förbi min pappa och hämta upp min gamla fladdermusstol som ska stå i Elliots rum hade jag tänkt, så vi kan mysa där och läsa sagor.

Igår var det invigningen på ljusfestivalen i Umeå, vi var där men jag hade fullt sjå att få Elliot att sitta still i vagnen så det blev inga kort tagna med kameran.

Det var fint med alla ljuslyktom som skolbarnen ställt dit i ett labyrintliknande mönster och Elliot blev vansinnigt sugen på att springa omkring där!!! :)

Kramiz



Nu känner jag mig pigg som en lärka, har sminkat mig och är på väg till jobbet. Jag behövde verkligen vila om mig lite men nu är jag på väg till mitt underbara jobb.

Ikväll ska jag på pump och träna av mig lite, jag riktigt längtar. Måste stålsätta mig så att jag inte får en svacka och avbokar!! :)



Hittade ett par nya träningsbyxor på stadium.se, beställt och hämtas ut i butik. Super!!!!!!!!! Måste byta träningsgarderob den är verkigen out of date !!!!!!!!







ADIDAS W 3S PANT BLACK / WHITE








<a href="http://www.stadium.se/mode/damklader/byxor/092143/adidas-w-3s-pant"><img src="http://www.stadium.SE//is-bin/intershop.static/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/Stadium/sv_SE/Products/Thumbnail/092143_001.jpg" alt="ADIDAS W 3S PANT" title="ADIDAS W 3S PANT" /><BR><span style="font-size:12px;">Byxor/ADIDAS W 3S PANT från stadium.se</span></a>

Länge sedan sist???? Jag vet, men mitt nya liv som heltidsarbetande småbarnsmamma gör att tiden är allt för knapp!! Se bara på mitt köksprojekt som aldrig tycks bli klart, har ständigt dåligt samvete för att köket ser ut som ett slagfält men det måste vara klart till jul och nyår då vi får främmande.

Vi har i alla fall hunnit fira farsdag och Elliot gav pappa en supersnygg tröja från hans favorit märk US Polo Association som finns på Kappahl.

Förra helgen hade jag fest med mina syrror och det var kanon förstås och Elliot var också med och höll ställningarna hemma hos morfar.

Idag är jag hemma och är sjuk. 38° feber igår kväll och idag har jag ont i magen. Hoppas det är bättre så att jag kan jobba imorgon.

Kramiz

RSS 2.0