Nu är klockan ca 22.40 och äntligen har jag satt mig ned. Det har varit fullt ös hela dagen, från morgon till kväll. Vi åkte som sagt till stan och sprang omkring som yra höns, vi hade inte så mycket tid på oss men lite smågrejor shoppade jag i alla fall.

Sedan åkte jag och min lilla familj till Ica Maxi och HM och shoppade loss och sedan hem, efter att Elliot hade fått sin mat så insåg vi att det var sent och vi var för trötta för att laga maten som var planerad så det fick bli hamburgare, inte så nyttigt och bra kanske men nöden har ingen lag.

Nu har jag bakat en cheese cake inför morgondagen och skulle egentligen baka en morotskaka också men det får bli i morgon, klockan är ju som sagt snart 23.00!!

Nu ska jag dyka ned i soffan och glo på TV innan jag somnar.

Kram

Nu sitter jag och lilleman och äter frukost. Två dagar i rad har han vaknat 04.30, kanske lite väl tidigit även fast jag är morgonpigg och för det mesta kliver upp före tuppen.

Idag ska vi på stan med mormor och handla sista grejorna inför kalaset i morgon, några söta servetter kanske skulle vara på sin plats. I höstas köpte jag på Lindex ett par strumpbyxor till Elliot med halkskydd under fötterna som har varit himla bra men är nu för små i foten. Jag har letat och letat och inte lyckats hitta några och nu börjar det bli kris, måste hitta ett par nya eller flera. Om jag inte hittar några får jag kolla när vi åker till Stockholm.


Kramiz

Jag fortsätter på min inslagna rosa väg............. :) Det är ju ändå en ganska härlig sommarfärg och skogalning som jag är har jag hittat massor med rosa sötisar hos have2have som är en av mina absoluta älsklingsbutiker!


Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bildenPärlemorskimrande ballerinor från Donna Girl
Träskor med rosor från Moheda Toffeln

Man skulle kunna tro att min favoritfärg är rosa med tanke på vilken färg min sida har men så är inte fallet. Jag är mer, som så många andra en svart-vit tjej med en förkärlek för rött men jag tycker om rosa i små doser. Här har jag i alla fall hittat små rosa söta saker.


BygelbehåSko


Mus Dicota Blossom
Eva Solo Kylskåpskaraff Rosa
KitchenAid Artisan KSM150PS Rosa
Tivoli Audio PAL Pink










♥ Underkläder och svarta skor med hjärtan från Halens
♥ Mus från Halens
♥ Eva Solo karaff, Kitchen Aid och Tivoli Audio från Bagaren och Kocken


Kramiz



Jag måste bara slå ett slag för min Kitchen Aid för den är så himla bra. Den trixar ihop smeten på ett litet kick och det är kanon för jag ska baka flera olika kakor så det blir ett riktigt tårtkalas med minst 7 sorter!!

Kram

Idag är det full fräs. Vi har släpat upp saker på vinden (jag och Elliot alltså), gått och handlat medans Elliot sov i vagnen. Dragit igång bakning av olika sorters kakor och ätit lunch.

Lilla tjejligan kanske kommer hit på ett litet kalas idag kanske för dom kunde inte komma på lördag, hoppas hoppas att dom kan komma, det är så kul när Elliot och Molly röjer runt!

Kram


    Elliot leker med sina nyss fådda myror i brallan



Här är lite bilder från gårdagens kalas!!

Kram

Dessa fina saker fick Elliot igår på sin ettårsdag:


♥Puzzel
♥Boken Bu och Bä i blåsväder
♥Rebusbok Jag är lilla Grodan
♥Pop-up leksak
♥Myror i brallan byxor
♥Leksaken MULA från IKEA

Igår firade vi Elliot som fyllde ett år. Vi hade ett litet barnkalas mitt på dagen med tre av hans jämnåriga kompisar och det blev succe, jätteroligt hade dom, lekte och röjde runt i några timmar. Det var nog bra det för stackarn har bara varit hemma med sina sjuka föräldrar på slutet!!! :)

På kvällen när pappa kom hem från jobbet öppnade vi paket och skulle äta middag men han var för trött för mat så han somnade kl 17,30. På lördag har han sitt stora kalas för släkten då faster Heidi kommer och moster och morfar kommer. Ska snart lägga in bild på alla härliga presenter han fick.

Kram





Då var det söndag och ännu en helg har sprungit iväg. Min kära mor kom i fredags och det är jätteroligt och mysigt och ska vara här ända till 9 mars! Yippii!!!

Min älskling fick göra en ambulansfärd igen i fredags natt efter att ha fått en allergisk reaktion av en medicin. Fy vad otrevligt och hemskt det var, han fick svårt att andas, illamående och ont i magen. Så det var bara att ringa efter ambulans som kom med blåljus och allt. Så nu ligger han återigen på sjukhus stackarn men han kommer hem i eftermiddag för han mår bra men dom ville nog ha honom kvar för observation ett tag.

Men som tur är har vi mormor här som har tagit hand om Elliot medans jag har rännt till sjukhus, och shoppade födelsedagspresent till lilleman som fyller ett år på måndag.

Jag for i alla fall iväg på tjejfesten igår och det var jättekul och träffa tjejerna och vi måste bara göra om det snart igen och då ska jag stanna längre, jag var tvungen att bryta upp vid tiotiden för att passa alla bussar hem!

Kram kram

Äntligen helg och det är så skönt, jag är förvisso ledig alla dagar men min raring är ledig fredagar och han är just nu och hämtar min mamma på flyget. Det ska bli så roligt att hon äntligen kommer, jag ska krama om henne ordentligt. När dom kommer nu om en stund blir det nog lite fika, jag ska snart gå och sparka igång perkulatorn och lille Elliot har nog vaknat då.

I morgon är jag bjuden på tjejfest och det ska bli så roligt. Fast det käns lite konstigt också för det är första gången vi har barnvakt och jag ska bort på egen hand utan Elliot men det ska bli kanontrevligt. Jag skulle fixa mina vitlöksbröd så det måste fixas under dagen.

Nej nu måste jag ordna fika till mor.

Kram

Nu har H&M premiär för sin inredningsserie. Jättekul tycker jag. Det finns många fina saker och absolut prisvärda och det är alltid välkommet!!

Här är några saker jag ska ta mig en funderare på!!







     

Källa: hm.com

Fortsatt förkyld och fruktansvärd hosta, det var segdraget det här...... Så det har inte hänt så mycket idag heller. Lekt med Elliot, lagat mat, diskat, tvättat........... Fast jag har gjort klart i Elliots- /gästrummet och det blev väldigt bra, det fattas bara lite ny färg på väggarna så att vi får bort dom hemska blommiga tapeterna á lá -82!!

I morgon kommer min mamma och det ska bli så roligt, hon bor ju så långt bort, 120 mil, så det blir inte så många gånger per år vi ses. Men nu käns det så bra att hon kommer och hjälper mig och min syster lite.

Nej nu ska jag ta och jobba lite.......

Kram



Igår hade jag verkligen tur, min kära vän Veronica kom hit med hembakta semlor med rosa grädde -Riktiga girly semlor!!

Vad passar inte bättre till en sjukling som jag, tack kära du, du är helt klart bäst!! ♥





Det är mycket att tänka på inför ett bröllop, det mest är dock klart tror vi i alla fall..... hi hi!! :)

För ett tag sedan var jag hos blomsterbutiken och skulle bestämma hur brudbuketten skulle se ut och trodde i min enfald att det skulle gå snabbt, jag menar hur lång tid kan det ta att bestämma vilka blommor man vill ha när jag hade en klar bild i huvudet.

Men det gjorde det 1,5 timma!, Min bild var nog inte riktigt genomtänkt!!! Det slutade i alla fall med röda rosor, både mörka och ljusare med pärlor i, buketten ska vara i halvfotbollsform och murgröna som en krans runt. Mer kan jag inte avslöja då blir det ju ingen överraskning!!

Hade inte tänkt att ha några blommor i håret men jag får nog fundera på det.



Källa: http://www.interflora.se/content.asp?PageID=81

Jag som älskar skor och nu har har jag hittat hur häftiga som helst som jag verkligen skulle vilja ha! Men det är klart 12 cm klack till mina 174 cm är kanske i överkant.........Men verkligen häftiga tycker jag!


Klicka för att förstora bilden
http://www.have2have.se/



Våra Alla ♥-presenter

♥ Randig tröja till pappa
♥ Eld i baken byxor till Elliot
♥ Bukett med mörkrosa tulpaner till mamma

Nu har jag åkt dit ordentligt på förkylningen, kan knappt hålla ögonen öppna...........

Igår var en ruschig dag, vi har flyttat om här hemma så att vi kan göra i ordning Elliots rum. Nu blir det lite provisoriskt för min mamma kommer på fredag och faster Heidi den 28 februari då vi ska ha ettårskalas för Elliot. Men lite fint där inne ska jag försöka göra i alla fall. Fast blommiga tapeter i ett pojkrum är ju ingen höjdare men att måla om där inne får bli vårens projekt.

Nu ska jag passa på att sova en lur medans lillen sussar så sött!


Kramiz


Dagen har varit bra men förkyld är jag, tyvärr. Just nu försöker jag laga en fläskfilegryta till middag. Killarna har fått sina presenter och det blev kanon. Pappa H fick en tröja och lilleman ett blöjbyxor med flames i baken. Vi hade en mysig morgon i sängen. Som vanligt klev vi morgonpigga upp halv sex men gick och la oss sedan igen och hade presentutdelning.

Igår kväll blev det ingen kopp te och ingen Lets Dance. Lillskrutten blev dålig, han fick väldigt aggressiv hosta och rossel, hostade tills han kräktes. Vi fick åka in till akuten efter kontakt med sjukhuset som ville lyssna på honom och det gick bra så vi var hemma snabbt igen. När vi kom hem så bakade jag färdigt bröd jag hade dragit igång, snacka om att dom bröden fick jäsa ordentligt! Härliga frukostmackor hade vi idag!!

Ikväll ska vi äta en god middag och se Melodifestivalen, undrar när den börjar?? OCH PEPPAR, PEPPAR att ingenting händer ikväll!!

Kram




Jag har aldrig trott på sådant skrock men nu börjar jag ändra uppfattning, för nu är det nog min tur att drabbas av min lilla familjs sjukdomar och jag som aldrig är sjuk! Typiskt!!!

Tog en tur med Elliot på stan idag för att få frisk luft, tänkte jag skulle passa när han var feberfri, men vad händer, istället är det jag som däckar ihop. Hade tänkt gå och hälsa på min syster som gör praktik inne i stan men jag fick åka hem istället. Men jag hann ändå fixa lite alla ♥-presenter och det blir så kul att överraska älsklingen i morgon!

Ikväll blir det lugna gatan. En kopp te till Lets Dance skulle jag tro.

Ha en skön kväll och dröm sött!

Kram

Nu är verkligen Elliot på gång igen. Han har vaknat flera gånger inatt p g  a sin besvärliga hosta men han vaknade halv sex på ett strålande humör och satt och pratade vid frukostbordet, nu börjar vi känna igen vår glada kille igen!

Idag ska vi åka in till Umeå och träffa vännen Veronica och äta lunch och försöka hitta något gulligt till Pappa H i present till i morgon, undrar bara vad?? Idétorka!!

See ya!





Nu har jag och tusse (som faster Heidi kallar Elliot) varit uppe ett tag, vi klev upp 05.30 som vanligt och åt frukost. Han är lite sjuk fortfarande och jag börjar också känna mig risig men det har jag absolut inte tid med!!


Igår var en av mina chefer förbi och hämtade lite jobb, jag jobbar 20 % hemifrån. Nästa projekt är att få iväg 1 000 brev, problemet är bara att när jag kopierade papprena så glömde jag att sortera! Min dumma nöt!  - Hur trött får man bli! Så nu sitter jag här med 2 000 sidor att sortera och det kommer att onödig tid.

Elliots favoritsysselstättning nu när han är sjuk är att sitta i vagnen på fårfällen och läsa mammas Glamour-tidning, den är ju i perfekt format för ett barn. Gissa om han kommer att bli shopping-galen precis som far och mor!!

Kram Zara ♥

Idag har tiden verkligen gått fort. Elliot har mått bättre men fick feber igen på eftermiddagen och har somnat nu efter ett varmt bad, var tvungen att bada upp honom efter sjukdagarna. En kompis kom förbi på eftermiddagen och drack en god kopp kaffe, vanligt perkulatorkaffe med lite arabiskt kardemummakaffe. Det kan jag varmt rekommendera, hur gott som helst faktiskt.

Så här kan det se ut runt middagsbordet hemma hos oss. Mammas dillkött, - MUMS!!


Kram





Större delen av familjen sover frukost, alltså pappa och Elliot. Lilleman är fortfarande dålig, ingen feber men vill bara vara i mammas knä, oj oj..........nu vaknade han!

Återkommer senare


Igår blev jag så glad. Gulliga tjejorna från Stockholm brud och fest ringde och talade om att min brudklänning hade kommit. Så nu ska jag åka till Stockholm i mars för att prova klänningen och göra första justeringarna. Om den  behöver fixas till längre fram så får jag ordna det här hemma. Underkläder som jag ska ha skulle tas med så nu måste jag ut på en liten shopping-tur, - ÅH vad kul, min kära tärna nu blir det shoppa av! :)

Jag hade tullt sjå innan jag lyckades hitta en klänning som passade mig, här hemma hittade jag ingenting som passade mig. När vi var på en liten höstsemester spenderade jag en dag i Stockholm och gick bl a Hornsgatan upp och ned med min kära vän Beatrice och till slut hamnade vi på Stockholm Brud och Fest, en otrolig butik måste jag säga med fina klänningar,  allt från bröllop till fest och ett otroligt fint bemötande fick jag. 

Jag hittade massor av otroliga kreationer men det var inte lika lätt att hitta en brudklänning som verkligen passade mig. Till slut fastnade för Ginnis men sedan var problemet att jag hittade två klänningar som jag totalt förälskade mig i.

Det blev en sömnlös natt och jag var fortfarande inte riktigt klar över när jag klev upp vilken det skulle bli. Jag bestämde mig på plats och jag är helt övertygad så här efterår att det blev helt rätt.

Ett stort tack till dig Bea min vän för att du troget stod ut med mig den dagen, det blev ju en del rännande fram och tillbaka men trevligt var det.


Kram
Zara


Bild: Ginnis.com
























Bild: Ginnis.com

♥♥♥♥♥

Kärlekens stora dag närmar sig med stormsteg.......

Vi brukar laga en god romantisk middag här hemma hos oss på alla hjärtans dag och inte köpa presenter till varandra. Men nu tänkte jag hitta på någon present till min älskling i alla fall eftersom han har haft det så besvärligt på slutet. Har ni några bra förslag??

Kram från Zara

Idag blev det minsann en pizza till middag, lite lagom mycket kalorier!! ............ Jag är egentligen ingen fan av junk food men det är ju så gott bara det inte blir för ofta och idag var det ingen av oss som orkade laga mat.

Killarna mår bättre nu och det har varit full rulle idag. Nu känner jag igen min lilla Elliot. Fast han låter hes, nästan utan röst, stackarn!!! Den här gången har jag bestämt mig för att stanna inomhus tills han är helt bra för nu är det förkylning nr 3 på 4 veckor, lite för tätt tycker jag!

På återseende

Zara

Lilleman mår bättre idag, efter att ha haft närmare 40 grader i 1½ dygn så är febern nere på 37, 5 idag, skönt och det är  inte så jobbigt för honom själv heller. Han har varit på ett otroligt dåligt humör men det tar nog på att ha så hög feber.

Men nu har vi ätit lunch och ska stöka undan om en stund. Pappa H mår också mycket bättre, är bara lite trött och medtagen.

Hörs snart

Kram från Zara

Min lilla stackare är het som en kamin, 39,7 grader och febernedsättande verkar inte hjälpa. Haft kontakt med sjukhuset som säger att dom första dagarna kan det vara hög feber och att febernedsättande kanske inte hjälper. Vi varvar med Ipren och Alvedon var 3:e timme och vi hoppas att det blir bättre i morgon kanske. Nu har han fått en god och efterlängtad  välling och har somnat in.

Min älskling H är utskriven från sjukhuset och är hemma hos oss helt och hållet nu. Det är skönt att jag äntligen kan andas ut, den här helgen har verkligen varit en pärs!!!!!!! :)

Nu ska jag röja undan efter middagen och sedan kanske det finns någon bra film att se.

Kramiz från Zara

Min lilla Elliot är så sjuk, nästan 39 graders feber och kräktes ned mamma i morse, stackarn.... Han sover nu för andra gången, stackarn är helt slut. Men jag är väldigt tacksam för att han är duktig på att äta trots att han är sjuk och svag.

Här är en bild tagen för några dagar sedan när han var piggare!


♥ Kram från Zara





Idag har det varit hektiskt, var ju hos vännen V hela helgen, blev MC Donalds till lunch så jag och L åkte iväg och fixade det. Vi höll inte på att komma fram för det var ett sådant snöoväder, brrrrrrrrr....... Gott var det i alla fall när vi väl var hemma igen. Sedan åkte jag och Elliot och hämtade hem vår favvo pappa från sjukhuset så nu är han hemma hos oss igen, - yipiii!!!. Elliot blev så glad av att pappa äntligen kommit hem.

Nu har lilla E somnat men han har nog blivit smittad av tjejligan, för han har 38 graders feber och snuvan rinner, så nu är det bara att vara hemma och ta det lugnt igen. ♥

Nu ska jag ta en dusch och softa framför tv'n.


Kram från Sara


Idag är det söndag och vi är kvar hos V och R. Lille Elliot ligger och sover nu, väntar bara på att han ska vakna så ska jag packa bilen och åka för att hämta hem pappa H från sjukhuset. Vi har inte varit där hos honom så mycket för han ligger på en infektionsavdelning och jag vill inte att Elliot ska dra på sig onödiga baciller. 

Åh - jag längtar verkligen tills min älskling kommer hem, det är så hemskt ensamt utan honom och jag hoppas verkligen att han blir bra snart så vi får tillbaka vår älskling H.

Igår var jag ju hemma hos  Lilla tjejligan och såg Melodifestivalen och började se Rosa Pantern men sedan var vi så trötta så vi gick och la oss, vi är ju två trötta morsor!

Kram från Sara

Igår natt vaknade vi med buller och bång av att min älskade H var sjuk, Elliot blev så orolig när pappa inte mådde bra, stackarn. Det blev ambulansfärd till sjukhuset och han blev kvar där. Han mår bättre nu och hoppas han kommer hem snart.


Jag och Elliot for runt hela dagen igår från hem till sjukhus och till våra kära vänner V och R och deras underbara tjejer, det slutade med att vi sov  där  och det var kanon så fick lite sällskap.


Idag ska vi shoppa lite och hoppas att vår älskade pappa kommer hem snart.

Kram från Zara och Elliot





Hej hopp!
Min andra prenumeration jag gjorde var på Tidningen I Form . Två tidningar + en tränings DVD med olika program för vilken kroppstyp du har. Uppvärmning, 2 st pulsprogram, styrkeprogram, stretching. Provade den häromdagen. Åh det var riktigt effektivt, hur bra som helst faktiskt. Har ordentligt med träningsvärk idag. - Härligt! Det är ju så svårt att hinna med att hålla sig i form nu när man är en busy morsa med tusen järn i elden.

Kram Zara

Blev överaskad igår när det damp ned en Glamour-tidning i brevlådan med prenumeration och allt!! Hade totalt glömt bort att jag nappat på ett erbjudande som skulle innehålla Glamour-tidning + Store Winkle eyeshadow  + Cybershadow gecco från Make up Store!! Jag blev så glad, det är så härligt när man blir glatt överraskad!!!!! .....:)


Kram från Zara













Bilder: makeupstore.se

Sitter här bredvid mig i sin barnstol och äter sin nya favorit finncrisp med smör på, en riktig höjdare! Det är suveränt att knapra på tycker Elliot. Igår var det full rulle från morgon till kväll. Min lilla älskling kommer inte riktigt till ro på kvällen. Han har gnällt i natt men det har gått bra utan att jag har fått gå upp och vyssja honom. Så det kanske är på väg mot rätt håll nu så att han får sova en hel natt.

Det är ju lite ensamt nu när alla morsor runt omkring mig har börjat jobba men jag har ju min kompis V på http://lillatjejligan.blogg.se/ som är hemma och det är super duper, fast lilla Molly har ju börjat hos dagmamma nu så det blir inte lika ofta Elliot får leka med sin tjej!.

Kram från Zara

Nej nu får skämmas, igen....... Har inte hunnit vara så aktiv som jag velat men ambitionen finns i alla fall... hihi!!
Nu har jag hunnit ta mitt körkort yihaaa!!!!!!!!! Vi har firat jul hos min mamma i Karlskrona så lille Elliot har haft sin första jul och fått massor av julklappar. Precis som det ska vara när man är barn!!!

Vårt stora projekt just nu är att vi ska gifta oss i juli och det är så spännande!!! Mycket att tänka på och fixa med även fast vi vill att det ska vara stilrent och enkelt.

Vi hörs snart

Kram från Zara






Årets julbild hemma i vår hall.

RSS 2.0