Började min dag som vanligt med att göra gröt till mig och Elliot, men han ville ingenting ha!!! Sedan fick jag ett underbart paket av mina herrar. Ett nytt hänge till mitt björg halsband, det var ofantligt bra, nu kan jag variera lite mellan hängena.

Efter att Harry hade tränat åkte vi iväg till Brännlands värdshus för en Mors Dags buffé och efter det ned på stan för att äta glass. Det var urgott och som om inte det var nog så tog vi varsin kaffe när vi kom hem med en bit tårta, gissa om jag körde hårt på pumpen ikväll efter allt detta sliskande!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi har ju smakat av bröllopstårtan i helgen  och den kommer att bli kanongod, man jag ska inte avslöja vad det blir för er som ska komma och fira med oss!!!

Pratade med min älskade vän Beatrice nu för en stund och hon lugnade mina bröllopsnerver, så nu är jag lugn igen!! :) Så synd vi inte bor närmare varandra kära du, vad kul vi skulle ha!! :) Lever fortfarande på tjejfesten förra helgen, så kul det var och vilket vitaminpiller!! Tack kära du.

Nu håller jag på att softa lite innan jag ska duscha och gå och lägga mig.

Kramiz


Se hela bilden
Bild: Lilloliv

Var ju och fixade naglarna för första gången i mitt liv häromdagen. Dom blev riktigt bra, men jag är grymt ovan vid dessa fast det är  bättre nu efter ett par dagar. Här kommer bilden...........

Kramiz


Här kommer bilder från förra veckans sjukstuga, fast mysigt hade vi alla fall. Vi gjorde pannkakor till mellis ena dagen med grädde och röda vinbär med acaciahonung. Mums!!!!!!!!!!




Idag har det varit helt underbart väder ute, det har säkert varit 25º + på vår altan idag. Jag och Elliot har varit ute där och stökat hela dagen känns det som. Lillskrutten har fått två st vattkoppor, hoppas att det inte blir flera och att han klarar sig lindrigt. Vi skulle på dop på lördag men nu blir det ingenting med det. Trist!!!!

Fick brev från FK igår och mina dagar räcker bara till 12 juni. Så nu måste Harry skriva över dagar igen, stackarn!!! Han som ville spara dom tills längre fram så han kan vara helt själv med Elliot. Fast jag har semesterdagar att ta ut och ska jobba 50% i juli så det kanske ordnar sig ändå.

Till helgen ska det bli 29 grader varmt, härligt. Då blir det jäsning i solen kan jag lova.

Kram och puss

Jisses vad tiden går fort. Redan onsdag igen. Vi har som sagt varit sjuka jag och Elliot men nu är jag på bättringsvägen. Helgens tjejträff blev en höjdare. Jag hämtade Beatrice och Desireé på flyget och åkte mot Hörnefors och besökte deras farmor och sedan H H för lite shopping, det blev bara fönstershoppande för min del! :( Men Bea köpte en himla massa snygga kreationer, lite avis blir man ju!!!!!!!!!! Men kul för dig kära vän. :)

Sedan åkte jag hem för att kurera mig inför lördagens galej som blev en riktig höjdare. Tjejmiddag först med mycket snack och skratt och sedan begav vi oss mot schlagerklubben som var riktigt bra och bra musik. Vi dansade så fötterna värkte. Det blev tre trallande jäntor som gick mot bilen ( Harry kom och hämtade oss) i armkrok för sina värkande fötter. Ja se där fick jag för att jag tog på mig ett skor jag bara haft en gång förut!! Att jag aldrig lär mig!!!

I måndags förlängde jag naglarna för första gången i mitt liv och det blev himla snyggt men jag är handikappad, hade ett h-vete i morse för att kunna knäppa igen blusen men lär mig kanske snart.

Kramiz




Jag mår lite bättre nu men är snuvig. Lilleman hade över 38° i feber i natt, stackarn han kom inte riktigt till ro. Det hjälpte att se på tv en stund då han till slut kunde slappna av somna in igen. Men det verkar inte vara något större fel på honom idag.

Den här sjukan kunde inte komma mer olämpligt. Får storfrämmande från STHLM på fredag. Jag ska hämta mina kära vänner B och D på flyget på fredag. Först en tur till Hörnefors, sedan in till stan igen, lite POWER-SHOPPING kanske?? Sedan kanske vi ska grilla här om det inte är bokat annat och på lördagen är det planerat utgång och E ska sova över hos sin kusin för första gången. Så jag hoppas verkligen att det här är borta tills på fredag. Det är så typiskt att det ska hända någonting, jämt när jag har planerat någont så är det något som inträffar. Men det är väl så det är med livet, det blir aldrig som man tänkt sig!!!

Vi får hålla tummarna att det är bra till helgen!!!

Kramiz





Jaha, nu var det klippt igen. Vaknade i morse och det halsonta var borta men istället genom täppt och förkyld. Lilleman har sovit och medans har jag jobbat lite. Nu ska vi äta lunch och sedan gå ut i trädgården och fortsätta kratta, måste lägga min hand i jordgubbslandet nu känner jag. Det ser ut som en lövhög!!

Kramiz

Nu när jag hällt i mig varmt citronvatten och sitter med en god cappuccino och härliga ostmackor så känns det riktigt bra idag trots att det skär som knivar i halsen. Egentligen består min frukost av havregrynsgröt och ibland ett kokt ägg när jag är ordentligt hungrig. Men iblad är det så fruktansvårt gott med ostmackor, så lite måste jag fuska ibland, men bara ibland........

Det är otroligt väder här i norr just nu, strålande sol och vi har tak över vår altan så där är det lä och man kan sitta och mysa solen utan att känna av blåsten. Hur suveränt som helst! :) Love it!!!!

Idag ska jag lämna Elliot hos sin morfar ett par timmar för jag måste in till jobbet. Måste sammaställa det senaste årets jobb som ska presenteras på tisdag, gissa om jag har varit upptagen i helgen!!! Men jag missade inte Eurovision, det är ju spikat varje år, det är viktigt för mig att se. Vi brukar äta en god middag före och sedan slå oss ned framför tv'n och mysa, en härlig tradition faktiskt.

Hur som helst så såg jag inte finalen men Norge vann har jag förstått, och det var väl inte mer än rätt för den killen var det riktig fart på. Men hur gick det för vår Malena då? Någon som vet???? Jag gillar La Voix skarpt, det kommer att bli min sommarplåga!!!


Kram, kram nu är det dags för en till Cappuccino



Jag är lite sjuk och krasslig men nu har vi ätit en god middag med lite gott vin. Helgrillad fläskkarré, inte illa tog ungefär 2,5 timma men blev hur gott som helst.

Nu har jag jobbat lite och väntar på att Eurovision ska börja, hoppas faktiskt på vår sångfågel Malena Ernman. Tycker att hon och låten är hur bra som helst. Vilka håller ni på???


Kramiz

Eurovision Song Contest 2009 Semi-Final (1)
Källa:
http://www.eurovision.tv/event/artistdetail?song=24674&event=1480




Nu har jag bestämt att det blir dessa linnekläder för Elliot på vårt bröllop, kläder som han även kan ha hela sommaren. Kändes inte riktigt rätt spöka ut honom i kostym när han nästan nyss har lärt sig gå!!! :))) Dessa kläder passar bättre på en så pass liten kille som Elliot är tycker jag. Det enda som fattas nu är ett par vita Converse, det skulle bli riktigt bra tror jag men undrar var jag ska hitta det i små storlekar???



Knickers/dopbyxorSkjorta av ekologisk bomullSolhatt, vit
Källla:minimundus.se

Kramiz



Klicka för att förstora bildenSöta lågklackade skor med rosett, svartPumps i svart lack

Sandaletter i guld och strassKilklackar i denim och bast från SpotOn!Träskor med klack

Mjuka skinnskor från Park West
Källa: have2have.se

Lite skor som jag skulle tänka mig den här sommaren. Ibland tycker jag det är lite väl höga klackar i modet just nu, jag menar 12 cm klack till mina 174 cm, det blir lite väl mycket. Som en vajande flaggstång....... Hi Hi!!! :) Men det är svårt att motstå!

Kramiz

Nu har jag hittat dojor som tar en rakt tillbaka till 80-talet med chockrosa och neongröna breda skärp och armband...........
Vad tycks???



Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden
Källa: have2have.se






Denim PlaysuitAcid Wash Bandeau Playsuit

FORTUNE-Coin Gladiator FIFI Embelished Sandal

Källa: TopShop.com

Jag har varit hysteriskt emot playsuits ända sedan dom kom för ett ganska långt tag sedan. Men dom här tycker jag var riktigt fina, skulle bli väldigt snyggt tycker jag med ett par fräsiga sandaler till. Dock tror jag fortfarande inte att jag skulle passa i detta plagg men ni andra kanske??? Det är så typiskt mig att det tar ungefär hundra år att upptäcka vissa modeting, jag brukar tycka vissa saker är snygga när de är på väg att försvinna!! :)

Kram


Bröllopsdagen närmar sig med stormsteg, men vad ska Elliot ha på sig??? Det är ingen lätt nöt att knäcka, finns inte så mycket ute i butikerna. Dock har jag surfat runt och hittat dessa söta saker.


Plastrong och näsduk Vinröd  Väst och slipsset Vinröd

Förstora bild... Fiskarhatt av lin/bomull, oblekt

♥Slips, väst, plastrong från Barnkostymer.se
♥Sjömansdress från Little Fairies
♥Linnebyxa, skjorta, fiskarhatt från Minimundus.se

Idag skulle vi egentligen varit på jobbet men efter två nätter med skrikande fiskmåsar så har både jag och Elliot varit vakna...... Denna sommarplåga!! Hoppas att det blir fint väder så måsarna håller sig till havs!!!!

Beslutade mig för att det får bli jobbet i morgon istället. Det får bli Öppna Förskolan för mig och Elliot idag. Det är ju nästan kanon att det regnar så lilleman får prova sina nya regnkläder :)


Kram

Valborg tillbringade vi med morfar. På självaste valborgsmäss grillade vi och såg på brasa senare på kvällen, det var tur att den inte var så sent så Elliot fortfarande var vaken, han tyckte det var jättespännande!!!

Dagen efter krattade vi och vårstädade i trädgården.



Mammas älskling

Kram








Lite till som blev inhandlat förra helgen nya stövlar och galonställ till Elliot. Han verkligen älskar sina nya stövlar och bär omkring på dom hela tiden ......
Harry verkar ha fastnat för espandrillos denna sommar och jag är som vanligt svag för höga klackar....guld denna gång! :)



♥ Förra helgen var vi på trädgårdsmässan och barnmässan här i umeå och då blev detta inhandlat en himla massa växter och kläder till Elliot.


RSS 2.0