Å denna härliga dag, ledig för en gång skull!!!!!!!!!!!! Jag ska bara göra göra en massa roliga saker, vila och göra mig i ordning för kvällens fest. Tror jag ska prova att rulla upp håret på stora rullar som jag inte har gjort på ungefär 10 år! ;) Håret är långt och tjockt så vi får väl se hur det går,  resultatet brukar i alla fall bli bra.

Faster Heidi är här och ska vara barnvakt ikväll och sedan blir det bara mys imorrn.

Kramiz

Tiden går så fort, Elliot fyllde två år för ett tag sedan och självklart hade han Blixten Mcqueen som tema, vad annars??? Det är ju bara den bilen som gäller just nu!! ;)

Jag hade köpt ett födelsedagståg till honom dagen till ära, men det var inte lätt att hitta ljus som passar till, det ska vara den där lilla varianten som brukar finnas till jul. Tur man har underbara  vänner som kunde bidra med lite ljus, TACK kära Anna för att du räddade oss från ett tåg utan ljus ;). 

Kramiz




Nu har jag börjat få vårkänslor... Lite tidigt kanske men igår var det så härligt väder, solen sken och det droppade från taken så det finns nog hopp att våren kommer snart. Jag längtar så mycket efter värme och sol och alla härliga saker som hör sommaren till. 

När det blir lite mer inbjudande väder ska jag inviga min fantastiska pick-nick box jag gett mig själv i present! ;=)

Denna underbara matlåda som jag velat ha i flera år, (men som vanligt var jag för seg i handlingarna så jag har haft lite bekymmersamt att få tag i den), av en ren slump hittade jag den till slut under en resa till Sundsvall i en helt underbar butik som heter VASS, den kommer jag att besöka många fler gånger!! :)

Nu har jag surfat runt och lite och till sist hittade jag dom underbara sakerna från Rice hos bagaren och kocken också!! Vill ha mer och åter mer!!!! 


Rice Lunchbox flervånings i Melamin


http://www.bagarenochkocken.se/shop/?artnr=MELUN-XLXC&cat_id=218

Kramiz
 

I lördags var våra vänner Vera och Roger här med sina gullungar Amelia och Molly, vi åt middag och såg lite på Melodifestivalen och hade det lugnt och skönt. Dom små änglarna har ju astma båda två stackarna men jag hade haft storstädning här hela veckan så jag hoppas att dom klarade sig utan några bekymmer!! ;)

Precis just före dom plingade på dörren så hade Elliot helt plötsligt 39° graders feber, är det inte typiskt!! Men det gick bra, det var full fart här på ungarna och sedan slocknade han i mammas famn, myyyyssss!!!!!!!!!!

Vi har  varit hemma igår och blir hemma idag också. Han åt i alla fall en halv skinkskiva och drack lite mjölk till frukost förutom vällingen så vi är nog på bena i morgon igen. Då ska jag till jobbet och spotta i nävarna.....




Jag ligger ju lite efter med uppdateringarna men bättre sent än aldrig heter det ju.............



Julafton firades hemma hos oss med moster Lisa, Ante och Hannes också morfar förståss. Jultomte var Sigge förstås som är vår givna jultomte!! Elliot var lite blygis för tomten men när han fick sitt älskade garage så blev allt bra igen



Kramiz

Nu har vår lille prins hunnit fylla 2 år! :) Härliga unge och tiden går så fort. Han fyllde år förra tisdagen så då firade med semlor hos pappa på sjukhuset där han var förra veckan. Sedan hade vi barnkalas i lördags med Freja, Freya, Hannes och Phillip. Och då hade mamma gjort världens största marängsviss med Odense chokladsås och toppat med Tom och Jerrykex och det blev ju självklart en given succé och en princesstårta.

På söndagen kom hela familjen och firade och avslutade kvällen med middag hemma hos Veronica, Roger, Amelia och Molly och det blev myyyysigt!

Nej nu måste jag fika och se slutet av CSI

Kramiz

RSS 2.0