sitter här med en god kopp kaffe och tittar ut genom köksfönstret och det är en helt otroligt solig härlig höstdag. Jag ska ta en långpromenad med barnvagnen snart när lilla E har vaknat. Jag har ju fått en stegräknare från jobbet och 10 000 steg ska man visst minst  gå varje dag för att må bra och ha en god grund kondition, så nu har jag piskan över mig!! .) Fast igår kom jag nästa upp till 10 000, 9003 blev det så några steg till så blir det ju kanon!!


Kramiz



En stor favorit hemma hos oss är mumintrollen och muminmuggarna är för underbara. Lilla E har fått 3 st hitills och fler ska det bli!!!!!! Dom passar ju stora som små.




Bild: http://www.dukatbord.se/?cid=131701






Nu äntligen har jag fått tummen ur och beställt mitt Believe-halsband av Disney Couture hos Kyssjohanna, fick mail om att priserna kommer att höjas i oktober så det var bara att klicka hem ett som jag velat ha så länge! Längtar tills det dimper ned i brevlådan.

Hej svejs!!





Bild: http://kyssjohanna.jetshop.se/

Idag har lilla E varit på fotografering hos fotograf, han trivdes som fisken i vattnet och poserade som om han inte hade gjort annat i sitt sex månader långa liv!! Kul och jag längtar tills jag får hämta bilderna nästa vecka.

kramiz

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka efter sommarens alla bestyr, det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi hade planerat en lång bilsemester och hälsa på alla nära och kära men istället har vi rensat ur ett hus och nu är det ute till försäljning så nu kan jag äntligen hinna med min kära blogg igen!

Men lite shopping har jag i alla fall hunnit med en massa skjortor och tunikor som jag blivit helt galen i!! Och sist men inte minst en hel del skor förstås! Får lägga in bilder snart!!

Kramiz

RSS 2.0