Idag har det verkligen varit fullt upp på jobbet min kära kollega ligger på sjukhus med diskbråck, stackars Marlene, hoppas att det blir bra snart!! Efter möte och lite omstruktureringar så fixar det sig nog ganska bra. Efter jobbet hämtade jag Elliot och hämtade ut hostmedicin till min stackars sjuka man och efter det bar det av ut till postterminalen vid flyget för att hämta mitt nya körkort, varför ska man åka ända dit när vi har utlämningsställe här i Holmsund??

Imorgon är det första kollen för Elliot hos tandläkaren och det ska bli hur spännande som helst!!

Hörs imorrn

Kramiz

Elliot är ju sjuk nu igen, hosta och feber för tredje gången på kort tid, stackars liten. Det blir mest för honom att se på tv, filmer och slappa fast det blir förstås ett race då och då..... Fram och tillbaka rakt genom huset springer han för att sedan lägga sig på soffan helt utmattad!! :)
Till hans stora favoriter hör Disneys film CARS, som jag vid här laget börjar kunna utantill efter att spelas upp minst 2 ggr om dagen....



Cars
Bild: http://www.disneystore.co.uk/cars/c/300140/

Oj Oj........... Nu var det länge sedan jag bloggade sist, usch vad hemskt det känns!!! Det har hunnit vara jul, nyår, trettondagsafton och en himla massa att göra. Och nu sover Elliot ganska hyfsat på natten så nu måste jag ha tid o ork att blogga lite på kvällarna.

Just nu har min syster fyllt år och vi har mormor här, som just nu är ute på en promenix med barnvagen faktiskt så att jag har dragit en repa med snabeldraken (;))

Och nu ska ta igen mig några minuter innan dom kommer tillbaka.

Kramiz

RSS 2.0