Vädret ser inte bättre ut idag....... Men vi ska gå iväg hela vår lilla familj och fika på Nisse's konditori här i Holmsund det ska bli jättemysigt, och utanför har dom 2 st belgiska jättekaniner som Elliot är väldigt fascinerad av, han tycker att dom är jättemysiga. Sedan ska vi bara  vara hemma idag och slappa och spana in bröllopsbilderna från fotografen, det är åtminstone 70 st och alla är bra så det kommer att bli svårt att välja.


Kramiz




källa; http://www.leila.se/

Ska aldrig det här eländet ta slut. Just som trodde att solen skulle titta fram så kommer nästa oväder, puh!!!!!!! - Vad trist!. Idag har i alla fall jag och Elliot trotsat vädret och plockat jordgubbar i regnet och nu håller jag på att göra pannkakor av Oatly's färdiga smet som vi tycker är en riktig höjdare. Till det blir det jordgubbar och turkisk yoghurt med honung i. --MUMS!!

Härom dagen fick jag ett mail på FB av min kompis Anna som var hemma och ville träffa mig och det var så roligt att träffa henne igen. Hon har bott i USA i många år och vi ses ungefär vart 5:e år här hemma när hon är och hälsar på. Det är alltid lika kul att ses. Vi umgick mest på högstadiet men hon är en sådan vän som det inte gör någonting att det var länge sedan vi sågs utan vi tar vid där vi slutade sist. Det blev en härlig lunch på stan.

På söndag ska vi se om vi tar oss iväg till Stockholm, raringen kände sig risig idag igen så vi får se. Det skulle vara så roligt att ta oss iväg till Ingarö till Heidi och Micke för en välbehövlig rekreationssemester och vila ut, inget shoppande och ränna på stan utan bara vila upp sig. Och att hinna åka förbi våra underbara vänner Beatrice och Peter och krama om dom för det blev alltför hastigt sist.

Nej nu ska jag se om jag kan väcka Elliot för lite pannkakor med smask till!

Kramiz

Här har det börjat lugna ned sig nu. Harry mår lite bättre och det tycker jag är bra. Vi har haft besök av våra underbara vänner Beatrice och Peter och deras små underbara frön. Det var så roligt att rå om dom i ett par dagar. Synd bara att Harry var dålig och inte riktigt orkade hålla tempot uppe! :) Jag grät några skvättar när dom åkte, det är ju så lång tid mellan gångerna då vi ses och det är alltid någon sjukdom som grusar himlen när vi ska ses allihopa. Ja, vad ska jag säga jag är en känslomänniska ut i fingertopparna!!!

Idag måste jag in på jobbet och lämna över lite jobb som ska vara klart till augusti men eftersom vi inte vet om vi ska åka till Ingarö eller inte på söndag eller måndag så vill jag lämna det ifrån mig och lille Elliot ska givetvis med!


Kramiz




Här kommer lite bilder på vår härliga bröllopstårta. Prinsesstårta fast med ett lager färska hallon och mörk chokladtryffel i mitten med hallon i, den var så fantastiskt god.

kram


Här har jag röjt idag. Vi bjöd Anna, Mattias, Freya som var barnvakter till Elliot på vår festkväll på tre rätters middag igår. Det var jättetrevligt fast Harry vek in årorna tidigt medans jag som vanligt gick och lade mig när tuppen vaknade!!! Jag röjde undan och började hänga tvätt och sedan kröp jag i säng.

Idag har Harry åkt till doktorn och blir nog kvar där :((. Jag väntar på att konsulten ska komma, vi ska gå igenom alla fakturor från festkvällen, så då får vi se vad vår festkväll gick lös på???  Spännande!!!!


Kramiz




Nu börjar jag snart få lite tid över snart. Här kommer lite bilder från vår stora dag. Tack till er alla som var med och delade vår högtidsdag. Tack vare er blev den kanon och helt perfekt.

Kramiz







Bilder:privata



Nu har alla släktingar åkt hem. Mattis ville vara kvar några dagar, Harrys systerson som är 12 år. Igår var vi på badhuset och idag följde han med mig och Maggan för att kolla in tatueringar, vi är som sugna men vilket motiv ska man hitta på. Efter att ha ätit middag, nattat Elliot så är det nu popcorn-dax!!!!!!!!!!!!!

Kramiz



Nu har bröllopet gått av stapeln, i lördags. Det blev jättelyckat och uppskattat av alla vi har pratat med. Det känns lite konstigt att min planering som har pågått i ungefär ett år är över nu. Jag skriva mer snart, nu måste jag gå till mitt köksprojekt, berättar mer sedan.

kram

Jisses vad tiden rinner iväg. Nu är det bara några få timmar kvar tills på lördag och bröllopet stundar. Det är mycket att fixa och nervösa nerver börjar göra sig påminnda. Den här veckan har jag hunnit vara hos frissan för klippning och ny färg, det blev ljus koppar med ljusa slingor i. Min frissa älskar den färgen i mitt hår, hon tycker att jag passar så fantastikt bra i koppar. Ska fixa naglarna senare i eftermiddag.

Mycket har gått till att göra färdiga festhäftena, det tog en vansinnig tid men på slutet har jag fått hjälp så nu kanske jag får tid att sy sjalarna, till mig och min tärna.

I lördags var det svensexa och jag började misströsta att det inte skulle bli någon möhippa men det blev det i förrgår. Om jag får några bilder av mina kära vänner ska ni få se senare. Det var helt otroligt kul, och tänk hur ofta i livet är det egentligen man får träffa och umgås med sina älskade vänner allihopa i stort sett samtidigt! Jag är så otroligt nöjd med min möhippa och dessutom hade ni ordnat att jag fick sova borta och ha en vilodag dagen efter. Tack kära ni .... Love you all!!!


Nej nu måste jag städa Elliots rum där faster Heidi, Micke o Mattis ska sova.


Kramiz

RSS 2.0