Vi har främmande så jag hinner inte riktigt skriva just nu, återkommer på lördag!!!!!!!!!

Kramiz

Hämtade ut bruna skinnjackan för någon dag sedan men men det var förstås för stor. Så den fick åka tillbaka hoppas den fanns i mindre storlek, håll tummarna!!!!!!!!!!!!! Varför är det svårt att beställa ibland, eller jag tycker att det händer ganska ofta att storlekarna inte stämmer!!


Kramiz

Nej nu måste jag skärpa mig, har inte bloggat på ett tag men det är så att en nära anhörig har gått bort och orken har velat infinna sig riktigt men nu ska jag ta nya friska tag. Det är super tidigt nu, kl är ca 05.25 och vi (jag och lilleman) ska iväg på körlektion sedan tar vi nog bussen hem igen och går ut på en power walk, det är ju super fint väder idag.

Hörs sedan


Kramiz

En av mina stora favoriter är Alessi, här kommer ett smakprov av mina favoriter: Tesil, skål, bricka, vattenkokare, juicepress, ja egentligen skule jag vilja ha allt!!!!!!!!!!!





Bilder från bluebox.com och Alesse.com


Igår var jag på ett strålande humör. Det var så varmt och härligt och såg framemot att kanske åka iväg och titta på traditionellt midsommarfirande med dans runt stång och allt som hör denna dag till. Men vad tror ni att det är för väder, rusk och kallt. Jag överväger nog att stanna hemma. Vi ska bort och äta middag ikväll i alla fall. Så jag tror att vi tar det lugnt på dagen och har lugn och ro tills vi ska göra oss i ordning.

Skulle ha köpt hem några fina midsommarblommor i alla fall, jag hinner nog det under dagen.


Kramiz




Bild: interflora

Snart har vi ju dop och jag funderar på att göra några härliga cup cakes, dom är ju så härliga. Hittade dessa söta formar på form o design.com som även fanns som tryffelformar och det är ju perfekt för jag älskar verkligen choklad! . Om jag har tur kanske jag hinner beställa dom! 


  








Bilder: form o design.com



Kramiz 




Härliga måndagmorgon, har just ätit frukost och nu ska vi göra oss i ordning för att åka till stan för körlektion och sedan måste jag till jobbet för att prata med min chef, jag har lagt min semester under fel veckor - typiskt mig! Jag är så förvirrad ibland!!!

Sitter här och funderar över var det finns en bra skötväska, jag provat alla möjliga modeller utan att bli helt nöjd och det får gärna vara en väska som jag kan använda sedan som vanligt också. Har ni några heta tips så blir jag väldigt glad?????


Kramiz


Bild: tintinstyle.com

Jag blev ju nästan bara brunklädd från topp till tå på bröllopet igår lite tråkigt kanske?,
den här härliga sommarklänningen från Odd Molly hittade jag på tintin⁄style och den skulle ha passat mig perfekt igår.................. Men men jag får lägga den till min önskelista istället............


Kramiz

Fick tips av min syster på lisbetdahl.dk, vilka underbara saker! Detta kommer att bli min nästa stora favorit. Skulle verligen vilja ha ett paraply för blöta dagar och smyckehängarna för att få ordning på alla mina smycken som ligger i massa olika smyckeskrin som inte alls har någon speciell ordning och jag hittar aldrig vad ska ha!!!!!!!!! :)





                    


Bilder: systerlycklig.se




Har just ätit en sen frukost och druckit en god kopp kaffe. Herrarna i huset sover, utslagna efter gårdagens festligheter, det var ett jätte fint bröllop och strålande väder- härligt! Nu ska jag ut och jaga getingar, har sett två stycken feta svärma runt på vår uteplats, är lite orolig att det finns ett bo någonstans för lillemans skull!


Kramiz

Nu börjar det närma sig att åka iväg! Och så här blev det .....................................
































Bilder:privata




Kramiz

Hej svejs!
Idag ska vi iväg på bröllop, så otroligt roligt! Min älskling ska vara best man och har redan åkt iväg för att hinna med allt idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning, hade tänkte göra manikyr och pedikyr igår kväll men det hann jag som vanligt inte med!

Hörs snart

Kramiz

Åh, snart har nya SATC-filmen premiär - längtar!!!!! Synd bara att jag inte kommer att ha möjlighet att se den på bio men jag får väl vänta tills den kommer på DVD men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge!!!!!!!


Kramiz







Bild: Sofis mode

Bröllopstankar...






♥ Allt denna gång kommer från have2have.se












Här är min nya plånbok som jag bloggat om tidigare, i oversize-modell och det är så bra. Finns plats för absolut alla kort man tänkas ha!!!!!!!! Kanon helt enkelt!




Bilder: Privat

Kram

Puh, mina fina vita Converse är hur skitiga som helst!!!!!!!!!!! Måste verkligen ta och damma av dom snart. Jag hoppas att jag hittar ett par ljusrosa i sommar för det vill jag verkligen ha i min garderob. Förstår inte vad som har hänt,  förut ville jag absolut inte ha något rosa och nu är det helt omvänt, vill nästan ha rosa på allting!!!!!!!!!! :)






Åh dom härliga fotavtrycken på lillemans goa fötter kom med när jag förde över bilder från kameran till datorn. Bara 6 veckor gamla var fotsulorna där, sött va!!!!!!!!!!!!!




                                                     
Bilder: Privat

Här kommer äntligen bilderna på den underbara sjalen från Kambodja i siden som jag fick av söta syster I när hon kom hem från sin långa trip!! Den blir nog hur snygg som helst till mina mörka stretch-jeans och en svart top!!





Bild: Privat

Den här underbara dopklänningen kom med posten härom dagen och den sitter perfekt! Materialet är av lin och knapparna av kokos, hittade butiken Minimundus när jag surfade runt på nätet och tyckte att den skulle passa perfekt och det gjorde den också vilken tur!!!!!!!

Kram


När jag kom hem från stan idag hade jag ett litet paket i brevlådan, det var dopklänningen som äntligen kommit, yipii! Och den satt perfekt, ska lägga ut en bild snart på den!!

Kram

Nu äntligen har jag hittat kanonbra fotoboxar från Granit, synd bara att det inte går att beställa via nätet  :(. Någon som har något annat bra förslag???




Bild: granit.com


Idag är det verligen skitväder ute - regn och rusk! Vi ska till BVC idag och väga och mäta och sedan in till stan och träffa syrran innan hon åker till Turkiet och sedan åker jag hem med raringen. Ska även hinna med att kika på accessoarer till badrummet.

Kramiz




från gojane.com

från asos.com

från have2have.se








♥ Bruna gladiatorsandaler från asos.com
♥ Högklackade sandaletter från have2have.se
♥ Gladiatorsandal med två spännen från gojane.com

Härliga dag! Kanonvarmt idag oxå!! Förträffligt bra. Idag har vi tagit det lugnt. Min kompis Veronica ska jobba på mitt jobb i sommar så jag har varit på jobbet lite i veckan men idag stannade jag och Elliot hemma men vi ska snart åka in till stan och strosa omkring.

Nu är äntligen sommaren här och jag skulle behöva en sval sommarklänning och nya träningskläder till mina långpromenader.

Kram

Var det något som gjorde något speciellt igår på nationaldagen??? Vi var bara hemma, eller vi hade främmande på eftermiddagen och bjöd på fruktsallad och kokosgrädde, så himla gott!

Idag ska vi iväg på bröllopsplanering, min älskling ska vara best man på bröllop nästa helg, det blir spännande!

I torsdags köpte jag äntligen min efterlängtade plånbok från Friis & Company Copenhagen, jag ska lägga in en bild snart jag har bara lite ont om tid nu. .

Kramiz




Nu äntligen har jag bestämt mig för den här bruna skinnjackan från ellos.se,
mina bruna Timberland-stövlar skulle passa så himla bra till i höst!

Usch vad dagarna går snabbt, såg att det var 3 dagar sedan jag var inne senast........Får skärpa mig! Sitter just nu och väntar på att Private Sale för Converse på laredoute.se ska starta. Fick en inbjudan dit häromdagen och jag hoppas att dom rosa Conversen är med där, jag vill ju så gärna ha dom!!!


Hörs snart




RSS 2.0