Här kommer lite bilder från pepparkaksbaket förra helgen.



Elliot tyckte det var kanon att baka pepparkakor, han bakade många pepparkakor och fattade galoppen direkt men till slut kom han på att det var bättre att äta degen!! :)


Här kommer mitt otroliga mysiga alternativ till adventsstake, allt du behöver är:

Ett fat med lite kant
Fyra paraffinljus
Adventsiffor
Kaffebönor
Kanelstång
Stjärnanis
Torkade apelsinskivor




Så då var julruschen igång då,,,,,,,,, och då menar jag inte julhandeln utan att få tiden att räcka till å hinna fixa allt innan jul men jag tror faktiskt att jag har allt under kontroll!! :)

Förra helgen var härliga familjen Lundkvist barnvakt till Elliot under lördagen så jag fick ett par timmar helt själv på stan, tror det var första gången sedan Elliot föddes som jag varit utan barnvagn på stan och jag passade givetvis på att gå in i alla affärer som man inte kommer in i med barnvagn... Efter ett par timmars kutande hit och dit så lyckades jag nog fixa alla julklappar. Vi har kommit överens med några  nära och kära att inte ge julklappar men jag kan givetvis inte hålla mig, jag tycker absolut att man ska ha lite paket på julafton!! ;)

Ikväll har jag och Elliot bakat lussekatter och sedan fick han nog ett sockeril och kunde inte somna förrän 21.15, stackar liten. ..

Kramiz

RSS 2.0