Hej hej!
Uppe tidigt idag igen. Härligt väder idag igen så idag åkte en klänning på, -härligt! Ska på stan idag igen och träffa Vera och barna för att äta luncha. Sedan bär det av tillbaka hit för att fixa snabb middag och efter det ska vi på ett litet party hos några andra kompisar och mina underbara guddöttrar!.

Jag håller på att planera dopet och undrar är det någon som har noterna till Det gåtfulla folket av Beppe Wolgers och Olle Adolphsson???? Jag vill så gärna att den spelas, tycker den är så fin.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe

Hörs sedan

Kram och puss

  • Rosa Converse från Modezine
  • Sandalett från Bianco
  • Gladiatorsandaler från Asos
         


                           

Härligt väder idag också, solen skiner och det är varmt. Ska snart gå en långpromenad på 1,5 timme, man måste ju ta sig i kragen nu när jag är mammaledig. Idag har vi ingenting på schemat förutom främmande ikväll som ska sova över, fullt ös som vanligt!!!

I helgen måste jag skura upp uteplatsen så att jag kan sola där men tiden räcker aldrig riktigt till!!!!!!!!!!!

Mina vita Converse är hur skitiga som helst, snälla någon går dom bra att stoppa i tvättmaskinen eller tappar dom formen då???

Kram från mig


Idag är det kanonväder, -härligt!! Ska snart ta upp lilleman och se hur han mår, igår hade han lite feber efter sina vaccinationssprutor. Om han mår ska vi snart iväg på körlektion och sedan luncha med en kompis.

Igår hann jag aldrig skriva, ledsen för det men anledningen var att jag var på mitt jobb och nu är det ordnat att jag ska få jobba 20% hemifrån, det blir ju kanonbra med lite extra pengar.

Nej nu måste jag skynda mig.

Kram

Hej hej!
Jag funderar fortfarande på hissgardiner från MAIRO till vardagsrummet. Jag har ju mest svart och vitt där så någon av dessa tyger skule nog passa bra. Vad tycks??












Bilder: Frapp AB - heminredning

Nu har jag bestämt mig för skinnjackan från Halens och jag har beställt den för en stund sedan, längtar redan tills den kommer och hoppas verkligen att den ska sitta perfekt!





Bild:halens.com

Idag har vi tagit det lugnt, upp sent och det käns så kyligt! -Huvva!!!!!!!! Jag har mest suttit ute på nätet och letat prylar, kläder o dyl! Lite mer klirr i kassan tack. Lilleman sover nu och klockan ett ska vi gå och ta första sprutan, stackars liten.

Förutom att jag har trötthetsont i kroppen så är allt kanon idag. Vi har sovit, jag och lilleman, till 08.30! Det är ju rekord, härligt! Kanonväder ute och om jag hade hunnit skura upp vår altan och uteplats skulle jag ha ätit frukost ute men jag får väl fixa det till helgen!!!!!!! Nu ska jag skynda mig till bussen för ännu en dag med syrran på stan, det är ju så kul!!

Kramiz



jag var på stan häromdagen med syrran och hittade en Skinnjacka på HM som jag föll för direkt, så här efter en lång graviditet vill man ju verkligen styla om sig lite. Har nu suttit på nätet och letat och hittat några flera men jag kan absolut inte bestämma mig för vilken jag ska välja, vad tycker ni????

Kram från mig



                                   
                                    Bild: halens.com 





Bild: halens.com


  
Bild: ellos.se



                                   




Så var det söndag och Mors dag yippi!!!!!!!!
Ska snart få en brunch med våfflor och bacon m m, - mumsigt! Vi har haft fullt hos hela helgen vännger, familj och barn. Nu har lugnet lagt sig men det är ju kul att ha huset fullt mellan varven! Nu ska jag natta min lilleman. 

Måste komma ihåg att ringa mamma idag, det är ju mors dag! Har inte hunnit skicka något litet paket men jag får fixa det i veckan och skäms gör jag för det, brukar aldrig glömma bort mors dag men men jag får bättra mig!






Bild: Euroflorist











 

Hej hej..................
Varit på körlektion idag och sedan en sväng på stan med syrran, kollat in snygga saker och tog en fika. Bl a hittade jag dessa skor från Don Donna på wedins. Jag är ju helt galen i skor så dessa kommer jag att lägga på min önskelista.........

    
Bilder: wedins.com               

Nu väntar jag på mitt främmande, min kompis Veronica och hennes barn.................Fullt ös i kväll

Ha en bra kväll och hörs imorrn                                 

Äntligen byxor med hög midja, perfekt om man har lite kurvor,  dessa finns på Asos.com. Hög midja, -love it!!!!!!!!!







Waistcoat High Waist Skinny Trousers   

Bild: asos.com                                     



Åh.......jag hittade dessa snygga skor  som jag skulle vilja ha. Skulle passa bra till en snygg kjol eller varför inte ett par vanliga jeans.................







rampage womens black heels/shoes, Rampage Jonah model
Bild: Gotham city online



Hej hej!!!!!!!
Härliga torsdag, snart är det helg!!!!!!!!! Fast jag har ju  helg  nästan varje dag nu när jag är föräldraledig..... Vi har varit uppe före tuppen idag, varit på körlektion. Jag har inte tagit mitt körkort och det är hög tid nu när vi har fått smått men varför i allsin dar har jag inte gjort det tidigare, det är ju lite tjorvigt att släpa med sig babyskydd m m.

Igår var la familia på middag, vi åt tacos - så himla gott! Min älskade syster I har varit på långresa i Asien och hade köpt en skitsnygg sjal i siden, så himla snygg!

Nej nu ska vi äta och gå ut på promenad.

Kramiz


Japp, uppe tidigt igen, gullungen vaknade ca 04,00 idag igen, -puh!! Men nu har han somnat om. Idag ska vi ut och äta lunch med tjejerna och sedan ska jag fila på något nytt till vardagsrummet. Har funderat på hissgardiner från Mairo, dom har hur snygga tyger som helst........

Ikväll kommer la familia på middag, tror det blir tacos, superduper gott!! Lillasyster är på besök och det ska bir så roligt att träffa henne, hon har varit på långresa i ca 6 månader så det är jätte länge sedan vi sågs. Jag ska krama henne riktigt ordentligt!!!

Hörs snart

Så då har man ätit, duschat och gjort sig i ordning för kvällen,,,,,,,,,,, Nja inte riktigt, lilleman sitter hos pappa, tänk dagarna går så fort nu när man har en liten bebis, han är helt underbart men jag hinner ingenting.............. Jag beundrar alla er ensamstående mammor.

Imorgon ska vi ut och äta lunch med tjejerna det blir kul, längtar!!!!!!!!!

Jag bjöd min stora kärlek på kärleksmums igår, en höjdare som blev väldigt uppskattat.

Kärleksmums
Smörj och bröa en långpanna
Smält 150 g smör
Blanda i 1½ dl mjölk i smöret
Blanda tillsammans: 4½ dl mjöl, 3 tsk bakpulver, 1 msk kakao, 1 msk vaniljsocker.
Vispa väl 4 ägg och 3 dl socker.
Blanda ned vetemjölsblandningen (bör siktas) i äggsmeten och mjölk/smörblandningen.
Rör om, vispa inte då får du en dålig kaka.
Grädda ca 15 min i 200 grader

Låt svalna

Glasyr: 100 gr smält smör, 4½ dl florsocker, 5 msk starkt kallt kaffe, 1 msk kakao

Strö över kokosflingor



Bild: privat


Vi ska ha dopkalas snart och jag har letat efter engångsartiklar eftersom vi knappast har tallrikar, kaffekoppar för 50 personer............Jag hittade dessa supersöta saker på blåelefant, blir perfekt för min lilla prins!




Kalasmuggar, prins                                      Kalasservetter, prins  
                   Kalastallrikar, prins
Bilder: Blåelefant.se

Jag gillar verkligen La Redoute, där finns kläder för alla  stilar och smaker!! Hittade en klänning a la 50-tal Rene Derhy som jag verkligen skulle vilja ha, ska ju på bröllop i juni och då skulle den sitta bra. Fast jag tror jag avvaktar lite tills lite grav-kilon rasat av ......... skorna (La Redoute Essentiels) ska jag däremot ta mig en ordentlig funderare på!!




Zooma     Bilder: La Redute.se



                                                                Zooma


Morgonstund har guld i mun heter det ju.................Min lilla älskling vaknade 04.10 idag, puh vad trött jag var. Tog upp honom, satte på kaffe och gjorde lite frulle, la honom i baby-gymet. Det tog inte lång stund förrän han var trött på det och dödstrött så han fick lägga sig hos favvo-pappan i sängen igen och här satt jag pigg av kaffe och ingenting att göra.... Fast det var bra så jag fick chans att skriva lite!

Hörs snart

Jag tycker väldigt mycket om vitt har jag upptäckt och särskilt när det gäller sommarklänningar. Den här ljuvliga kreationen kommer från hm.com och jag tycker verkligen om den. Vill ha nu!!!!!!!!!!!



Bild: hm.com

Min lilla Elliot har somnat igen och jag har fått äta frukost i lugn och ro och känner mig faktiskt ganska pigg. Hann även med att pussa gubben hejdå innan han for iväg till jobbet, det är inte alla dagar som jag känner  mig på ett sådant här bra humör och är utvilad. Hittade dessa små godbitar idag jag var in och surfade runt,  sjömansdress från Pippilotta och piratmössa från Polarn och Pyret. Ursöta tycker jag!!  



Bild: pippilotta.se


Piratmössa
Bild: polarnopyret.se




Nu har jag startat upp min nya blogg! Det ska blir spännande, har funderat på detta länge och nu äntligen har det blivit av!! Den kommer att innehålla allt från barn, familj, mode, design till annat smått och gott!!

RSS 2.0